ACP Rechtshulppolis

Besparen op je juridische kosten met de ACP Rechtshulppolis

Een buurman wil uitbouwen en haalt daarmee letterlijk het (zon)licht uit je ogen. Dat mooie grote scherm dat na lang sparen eindelijk aan de muur hangt krijgt kuren, maar de leverancier weigert de televisie te vervangen. Kun je tegen dit soort zaken iets doen? Jazeker! Met de ACP Rechtshulppolis – een voordelige rechtsbijstandverzekering speciaal voor ACP-leden en hun gezin – bespaar jij al snel op juridische kosten wanneer je onverwacht in een conflict belandt.

Over het afsluiten van een rechtsbijstandverzekering denk je vaak pas na als het eigenlijk al te laat is. Je raakt verzeild in een conflict en bedenkt je dan dat juridische hulp handig zou kunnen zijn. Maar wil je op zo’n moment een rechtsbijstandverzekering afsluiten, dan ben je eigenlijk al te laat.

Kosten lopen flink op

Wil je juridische bijstand, dan lopen de kosten vaak flink op. Juridische hulp is in het algemeen namelijk erg duur. Een advocaat kost grofweg €150 tot €300 per uur (bij kleine advocatenkantoren). Proces- en gerechtskosten komen daar nog eens bij. Een juridisch geschil loopt daardoor al snel in de duizenden euro’s. Met de ACP Rechtshulppolis verzeker je je tegen de kosten van juridische hulp bij een onverwacht conflict. De verzekering sluit je al af vanaf €90,00 per jaar.

Unieke combinatie

Als ACP-lid kun je bij de ACP terecht voor vragen en hulp als het gaat om jouw werk en inkomen. Met de ACP Rechtshulppolis kun jij je standaard verzekeren voor de modules Consument & Wonen en Verkeer. Optioneel verzeker je ook het inkomen van jouw partner met de module Inkomen Partner. Kortom, een brede verzekering voor het hele gezin. Samen vormen ACP en ARAG daarmee een unieke combinatie die jou en je gezin de zekerheid biedt van een brede dekking voor een unieke prijs!

Terug naar overzicht